|
| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Спорта в областа ~ Миньор Перник най-после се върна в А група |
|
Пуснато на:
Вто Юни 03, 2008 10:44 am
|
|
|
Активен
|
|
Отборът на Миньор Перник се върна в "А" група, след като победи в днешния бараж тима на Калиакра със 7:6 след изпълнение на дузпи. Отборът от Каварна успя да открие резултата в 42-та минута, когато главния съдия Николай Йорданов свири 11-метров наказателен удар в полза на бившия тим на Велислав Вуцов. Димитър Петков игра с ръка в наказателното поле на Миньор и наруши правилата. Братът на национала ни Светослав Тодоров - Павлин, застана зад бялата точка и не сгреши за 1:0 в полза на тима на Тони Здравков. В 55-та минута обаче, Миньор успя да изравни резултата на 1:1. Петър Петров с мощен удар от въздуха извън наказателното поле прати кълбото в мрежата на Калиакра и изненада неприятно вратаря Добрев. Лошите новини за тима от Каварна продължиха в 57-та минута, когато опитния Веселин Вачев наруши правилата и получи втори жълт, респективно червен картон и остави своя отбор с човек по-малко. В 80-та минута, имаше опасна атака за Миньор отдясно по нападението на тима от Перник. Кълбото стигна до Дичев, който засече топката от въздуха, но я прати в аут на сантиметри от вратата. След като двата тима не успяха да си вкарат в редовните 90 минути се стигна до продължения. Деян Кателиев вкара в 110-та минута за 2:1 с удар от ъгъла на наказателното поле, но в последните секунди на продълженията Боби Дичев направи 2:2 и доведе мача до дузпи. Перничани спечелиха със 7:6 при дузпите и ще правят компания на Локомотив Мездра и Сливен в "А" група през следващия сезон Otbort na Minuor Pernik se vrna v "A" grupa, sled kato pobedi v dneshniya barazh tima na Kaliakra ss 7:6 sled izplnenie na duzpi. Otbort ot Kavarna uspya da otkrie rezultata v 42-ta minuta, kogato glavniya sdiya Nikolajj JJordanov sviri 11-metrov nakazatelen udar v polza na bivshiya tim na Velislav Vucov. Dimitr Petkov igra s rka v nakazatelnoto pole na Minuor i narushi pravilata. Bratt na nacionala ni Svetoslav Todorov - Pavlin, zastana zad byalata tochka i ne sgreshi za 1:0 v polza na tima na Toni Zdravkov. V 55-ta minuta obache, Minuor uspya da izravni rezultata na 1:1. Petr Petrov s moshhen udar ot vzdukha izvn nakazatelnoto pole prati klboto v mrezhata na Kaliakra i iznenada nepriyatno vratarya Dobrev. Loshite novini za tima ot Kavarna prodlzhikha v 57-ta minuta, kogato opitniya Veselin Vachev narushi pravilata i poluchi vtori zhlt, respektivno cherven karton i ostavi svoya otbor s chovek po-malko. V 80-ta minuta, imashe opasna ataka za Minuor otdyasno po napadenieto na tima ot Pernik. Klboto stigna do Dichev, kojjto zaseche topkata ot vzdukha, no ya prati v aut na santimetri ot vratata. Sled kato dvata tima ne uspyakha da si vkarat v redovnite 90 minuti se stigna do prodlzheniya. Deyan Kateliev vkara v 110-ta minuta za 2:1 s udar ot gla na nakazatelnoto pole, no v poslednite sekundi na prodlzheniyata Bobi Dichev napravi 2:2 i dovede macha do duzpi. Pernichani spechelikha ss 7:6 pri duzpite i shhe pravyat kompaniya na Lokomotiv Mezdra i Sliven v "A" grupa prez sledvashhiya sezon |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Вто Юни 03, 2008 6:28 pm
|
|
|
Манияк
Местожителство: ПЕРНИК
|
|
ОЛЕ , ОЛЕ , ОЛЕ идваме "А" група с гръм и трясък ще ви мачкаме един по-един и ще вкусите от нашия ГНЯВ от 8 годишното ни отсъствие . . . .
OLE , OLE , OLE idvame "A" grupa s grm i tryask shhe vi machkame edin po-edin i shhe vkusite ot nashiya GNYAV ot 8 godishnoto ni otsstvie . . . .
 |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Авг 13, 2008 6:44 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Порадавйте се още мъничко, защото след година по това време отново ще си играят в долните ешалони.
Няма какво да се лъжем, просто няма да могат да се задържат в елита !
Както и да е и не ми се правете сега на интерестни да ме псувате и да ме заплашвате, такива като вас съм ги виждал и вече дори и не ми правят впечатление !!! Poradavjjte se oshhe mnichko, zashhoto sled godina po tova vreme otnovo shhe si igrayat v dolnite eshaloni.
Nyama kakvo da se lzhem, prosto nyama da mogat da se zadrzhat v elita !
Kakto i da e i ne mi se pravete sega na interestni da me psuvate i da me zaplashvate, takiva kato vas sm gi vizhdal i veche dori i ne mi pravyat vpechatlenie !!! |
Последната промяна е направена от Сталин на Чет Авг 14, 2008 9:22 am; мнението е било променяно общо 1 път _________________
 |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Авг 13, 2008 9:58 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Последното със заплашването не успях да го разбера? Защо някой трябва да те заплашва, че свободно изразяваш мнението си?
И на мен ми се иска Миньор да е на върха, но знаем какви далавери се въртят и как никой за нищо не отпуска пари а само се опитва да граби и ни е ясно че всяко чудо е за три дни...
А за заплахите.. кой би посмял да каже нещо на въпреки на самият Сталин? Добре дошъл във форума! Poslednoto ss zaplashvaneto ne uspyakh da go razbera? Zashho nyakojj tryabva da te zaplashva, che svobodno izrazyavash mnenieto si?
I na men mi se iska Minuor da e na vrkha, no znaem kakvi dalaveri se vrtyat i kak nikojj za nishho ne otpuska pari a samo se opitva da grabi i ni e yasno che vsyako chudo e za tri dni...
A za zaplakhite.. kojj bi posmyal da kazhe neshho na vpreki na samiyat Stalin? Dobre doshl vv foruma! |
_________________ Поздрави,
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Авг 14, 2008 9:21 am
|
|
|
Новопостъпил
|
|
| Цитат: | Последното със заплашването не успях да го разбера? Защо някой трябва да те заплашва, че свободно изразяваш мнението си?
И на мен ми се иска Миньор да е на върха, но знаем какви далавери се въртят и как никой за нищо не отпуска пари а само се опитва да граби и ни е ясно че всяко чудо е за три дни...
А за заплахите.. кой би посмял да каже нещо на въпреки на самият Сталин? Добре дошъл във форума! |
Еми това за заплашването съм го написал, защото разни комплексарчета, стоят по форуми и само чакат някой да каже нещо, което не им харесва и започват да се правятна интересни, като го псуват, заплашват и поздравяват на майка до девето коляно !!! Но на мен лично това нещо не ме притеснява ! А както казваш и ти, аз просто изразявам мнението си свободно ! | Citat: | Poslednoto ss zaplashvaneto ne uspyakh da go razbera? Zashho nyakojj tryabva da te zaplashva, che svobodno izrazyavash mnenieto si?
I na men mi se iska Minuor da e na vrkha, no znaem kakvi dalaveri se vrtyat i kak nikojj za nishho ne otpuska pari a samo se opitva da grabi i ni e yasno che vsyako chudo e za tri dni...
A za zaplakhite.. kojj bi posmyal da kazhe neshho na vpreki na samiyat Stalin? Dobre doshl vv foruma! |
Emi tova za zaplashvaneto sm go napisal, zashhoto razni kompleksarcheta, stoyat po forumi i samo chakat nyakojj da kazhe neshho, koeto ne im kharesva i zapochvat da se pravyatna interesni, kato go psuvat, zaplashvat i pozdravyavat na majjka do deveto kolyano !!! No na men lichno tova neshho ne me pritesnyava ! A kakto kazvash i ti, az prosto izrazyavam mnenieto si svobodno ! |
|
|
 |
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|