|
| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Заведения, Ресторанти, Кафенета, Дискотеки ~ Кой плаж предпочитате? |
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юни 26, 2008 11:41 am
|
|
|
Новопостъпил
Местожителство: Pernik
|
|
Правя си басейн в къщи,така че Рударци отпада.Голяма лудница е там,може да е готино,но не можеш да плуваш,не можеш да си починеш от шум. Pravya si basejjn v kshhi,taka che Rudarci otpada.Golyama ludnica e tam,mozhe da e gotino,no ne mozhesh da pluvash,ne mozhesh da si pochinesh ot shum. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юни 26, 2008 12:45 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Ето една интересна новина за плажа в Рударци: http://zapernik.com/archives/3393
| arhont написа: | | Правя си басейн в къщи,така че Рударци отпада.Голяма лудница е там,може да е готино,но не можеш да плуваш,не можеш да си починеш от шум. |
Този плаж е по-скоро място за забавление според мен.
Привет arhot, добре дошъл в нашия форум. Eto edna interesna novina za plazha v Rudarci: http://zapernik.com/archives/3393
| arhont napisa: | | Pravya si basejjn v kshhi,taka che Rudarci otpada.Golyama ludnica e tam,mozhe da e gotino,no ne mozhesh da pluvash,ne mozhesh da si pochinesh ot shum. |
Tozi plazh e po-skoro myasto za zabavlenie spored men.
Privet arhot, dobre doshl v nashiya forum. |
_________________ Поздрави,
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Юли 24, 2008 9:48 am
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Рударци аз не съм ходила другаде Rudarci az ne sm khodila drugade |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Юли 25, 2008 9:45 pm
|
|
|
Активен
|
|
Рударци много ясно. Аз там имам вила и пеша ми е на 5 мин. Утре отивам ама като знам какво е фрашкано уикенда едва ли ще ходя на плаж Rudarci mnogo yasno. Az tam imam vila i pesha mi e na 5 min. Utre otivam ama kato znam kakvo e frashkano uikenda edva li shhe khodya na plazh |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 16, 2008 10:37 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Аз пък имам малко лоши спомени от миналата година, когато ходех на градския... Срязах си крака от орубените плочки и оттогава не съм и помисляла да стъпя отново там... Затова, ако не съм на море предпочитам Рударци Az pk imam malko loshi spomeni ot minalata godina, kogato khodekh na gradskiya... Sryazakh si kraka ot orubenite plochki i ottogava ne sm i pomislyala da stpya otnovo tam... Zatova, ako ne sm na more predpochitam Rudarci  |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Нед Авг 17, 2008 3:37 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
То и на Рударци можеш да се срежеш като нищо To i na Rudarci mozhesh da se srezhesh kato nishho  |
_________________ Поздрави,
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|