| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Градски въпроси и новини ~ Янакиева: Ще се строи още един хипермаркет до ТЕХНОПОЛИС |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 3:33 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: ПЕРНИК
|
|
Извадка от статия на вестник СЪПЕРНИК
| Цитат: | | Когато в началото на месец април направихме първата копка и от Технополис казаха, че се видим в готовата сграда след няколко месеца, откровено казано, имах съмнения. Но ето че това е факт, каза Росица Янакиева. С откриването на този хипермаркет постигнахме два неща - на първо място е създадена една нова култура за потребителите, нова култура на обслужване, на второ място се променя облика на града. На трето място, само преди два дни ни е обещано, че в съседство с Технополис, на мястото на старите сгради, ще започне изграждането на друг голям магазин за друг вид стоки, но отново адресирани към перничани. | Izvadka ot statiya na vestnik S'PERNIK
| Citat: | | Kogato v nachaloto na mesec april napravikhme prvata kopka i ot Tekhnopolis kazakha, che se vidim v gotovata sgrada sled nyakolko meseca, otkroveno kazano, imakh smneniya. No eto che tova e fakt, kaza Rosica YAnakieva. S otkrivaneto na tozi khipermarket postignakhme dva neshha - na prvo myasto e szdadena edna nova kultura za potrebitelite, nova kultura na obsluzhvane, na vtoro myasto se promenya oblika na grada. Na treto myasto, samo predi dva dni ni e obeshhano, che v ssedstvo s Tekhnopolis, na myastoto na starite sgradi, shhe zapochne izgrazhdaneto na drug golyam magazin za drug vid stoki, no otnovo adresirani km pernichani. | |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 4:22 pm
|
|
|
Манияк
|
|
СУПЕР , СУПЕР много добра новина дано и МОЛ да го почнат скоро и още много нови ИНВЕСТИЦИИ в нашия град . . . . УСПЕХ на Г-жа ЯНАКИЕВА SUPER , SUPER mnogo dobra novina dano i MOL da go pochnat skoro i oshhe mnogo novi INVESTICII v nashiya grad . . . . USPEKH na G-zha YANAKIEVA |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 5:20 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Аз много искам кино и боулинг, дано стане реалност. Az mnogo iskam kino i bouling, dano stane realnost. |
_________________ Поздрави,
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 6:37 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
| Miglen написа: | | Аз много искам кино и боулинг, дано стане реалност. |
Да, би било много хубаво да има такива забавления в Перник.
| Miglen napisa: | | Az mnogo iskam kino i bouling, dano stane realnost. |
Da, bi bilo mnogo khubavo da ima takiva zabavleniya v Pernik. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 6:57 pm
|
|
|
Администратор
|
|
Да не ми се налага да ходя до София само за единия фимл и десетина кегли. Da ne mi se nalaga da khodya do Sofiya samo za ediniya fiml i desetina kegli. |
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Авг 01, 2008 7:52 pm
|
|
|
Манияк
|
|
да това ще стане реалност ма кога и как оставаме да чакаме и както никой не е очаквал ТЕХНОПОЛИС в Перник да го има така и тез неща ще ги имаме пожелавам си го da tova shhe stane realnost ma koga i kak ostavame da chakame i kakto nikojj ne e ochakval TEKHNOPOLIS v Pernik da go ima taka i tez neshha shhe gi imame pozhelavam si go  |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 4:09 am
|
|
|
Администратор
|
|
До колкото разбрах боулинг ще имаме много скоро в Перник, става въпрос за броени месеци. Боулинг залата е почти готова - намира се в квартал Пашов, от тази страна на реката от където е 5то училище. До колкото разбрах ще се изгради и голям прилежащ паркинг на мястото на ромското гето (малките блокчета), а ромите ще бъдат изселени в други райони на града.
Do kolkoto razbrakh bouling shhe imame mnogo skoro v Pernik, stava vpros za broeni meseci. Bouling zalata e pochti gotova - namira se v kvartal Pashov, ot tazi strana na rekata ot kdeto e 5to uchilishhe. Do kolkoto razbrakh shhe se izgradi i golyam prilezhashh parking na myastoto na romskoto geto (malkite blokcheta), a romite shhe bdat izseleni v drugi rajjoni na grada.
 |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 7:50 am
|
|
|
Манияк
|
|
не е верно това не може да е боллинг зала това е много малка сграда не става виждал съм я това е некаква сграда но е малка за този спорт няма как да стане верно има строителство там ма не е за този спорт ne e verno tova ne mozhe da e bolling zala tova e mnogo malka sgrada ne stava vizhdal sm ya tova e nekakva sgrada no e malka za tozi sport nyama kak da stane verno ima stroitelstvo tam ma ne e za tozi sport |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 1:15 pm
|
|
|
Администратор
|
|
Нямам представа. Така ми казаха, не гарантирам че е 100% вярно. Ама пък май не е толкова малко, може и да стане. Абе като го построят ше разбереме. Nyamam predstava. Taka mi kazakha, ne garantiram che e 100% vyarno. Ama pk majj ne e tolkova malko, mozhe i da stane. Abe kato go postroyat she razbereme. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 2:05 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Май някой ще строй боулинг с малко пари! Majj nyakojj shhe strojj bouling s malko pari! |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 4:36 pm
|
|
|
Администратор
|
|
Горния пост за малкото пари не го разбрах добре. А относно хипермаркета, да наистина до ТЕХНОПОЛИС вече има строеж, днес ходих до там и видях. Gorniya post za malkoto pari ne go razbrakh dobre. A otnosno khipermarketa, da naistina do TEKHNOPOLIS veche ima stroezh, dnes khodikh do tam i vidyakh. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 4:39 pm
|
|
|
Манияк
Местожителство: Pernik
|
|
Обикновено в Мол- а има кино, може да направят и боулинг, наистина е нужно да има такова място Дано по- бързо го построят обаче Obiknoveno v Mol- a ima kino, mozhe da napravyat i bouling, naistina e nuzhno da ima takova myasto Dano po- brzo go postroyat obache |
_________________ feyata |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Авг 02, 2008 5:18 pm
|
|
|
Администратор
|
|
До 1 максимално 2 години да се надяваме да види свят. Доволен съм от темповете на развитие в последно време. Do 1 maksimalno 2 godini da se nadyavame da vidi svyat. Dovolen sm ot tempovete na razvitie v posledno vreme. |
Миглен Евлогиев
seo състезание |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пет Сеп 05, 2008 6:40 pm
|
|
|
Администратор
|
|
За строежа в Пашов чувам от все повече хора че наистина ще е боулинг. Дори един ми обясняваше че от едната страна строежа бил като триъгълник и там щяла да е машината която да реди кеглите. Za stroezha v Pashov chuvam ot vse poveche khora che naistina shhe e bouling. Dori edin mi obyasnyavashe che ot ednata strana stroezha bil kato triglnik i tam shhyala da e mashinata koyato da redi keglite. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Сеп 06, 2008 3:25 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
И аз знам за този боулинг,100 % е сигурно тъй като самия собственик ми го каза.
Дано стане по бързо I az znam za tozi bouling,100 % e sigurno tjj kato samiya sobstvenik mi go kaza.
Dano stane po brzo |
|
|
 |
|