Създайте нова тема   Напишете отговор

Автор Съобщение
Перник форум  ~  Младежки инициативи  ~  Коледен турнир по танцово шоу на 8ми и 9ти Декември
goldminer
МнениеПуснато на: Сря Дек 05, 2007 10:28 pm  Отговорете с цитат
Напредващ

2-ри национален коледен турнир по танцово шоу ще се проведе в гр. Перник на 8-ми и 9-ти Декември в зала Миньор. Ще участват състави по модерни танци, брейк и хип-хоп от над 10 града от страната, като общия брой участници надвишава 400.

Очертава се голямо шоу, каквото рядко наблюдаваме в града ни, за това не бива да се изпуска. Програмата и в двата дни започва от 10:00 в зала Миньор. Входа е свободен, а приятното прекарване гарантирано.

Организатори на това начинание са : Община Перник, Общински Младежки Дом, в партньорство с Общински Младежки Съвет.

2-ri nacionalen koleden turnir po tancovo shou shhe se provede v gr. Pernik na 8-mi i 9-ti Dekemvri v zala Minuor. SHHe uchastvat sstavi po moderni tanci, brejjk i khip-khop ot nad 10 grada ot stranata, kato obshhiya brojj uchastnici nadvishava 400.

Ochertava se golyamo shou, kakvoto ryadko nablyudavame v grada ni, za tova ne biva da se izpuska. Programata i v dvata dni zapochva ot 10:00 v zala Minuor. Vkhoda e svoboden, a priyatnoto prekarvane garantirano.

Organizatori na tova nachinanie sa : Obshhina Pernik, Obshhinski Mladezhki Dom, v partnuorstvo s Obshhinski Mladezhki Svet.

Покажи мнения от преди:   
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Следващата тема
Предишната тема
Страница 1 от 1
Перник форум  ~  Младежки инициативи

Създайте нова тема   Напишете отговор

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си