Създайте нова тема   Напишете отговор

Автор Съобщение
Перник форум  ~  Заведения и дискотеки  ~  Кое е най хубавото заведение в областа на Перник
Idalgo
МнениеПуснато на: Пон Фев 19, 2007 11:54 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Местожителство: Перник

Дайте идея за някое хубаво заведение в областа на Перник,където можеш да разпуснеш и да се повеселиш (не става дума за дискотеки :wink:, )Някоя кръчмичка с жива музика или Ди-джей,нещо такова (smile)
Dajjte ideya za nyakoe khubavo zavedenie v oblasta na Pernik,kdeto mozhesh da razpusnesh i da se poveselish (ne stava duma za diskoteki :wink:, )Nyakoya krchmichka s zhiva muzika ili Di-dzhejj,neshho takova (smile)

Miglen
МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:18 am  Отговорете с цитат
Администратор

Определено Казабланка е на най-добро ниво в Перник. Механа Чановете предлага приятна обстановка, Механа Гераците последния път ме одраха малко, но има в Перник места за разпускане определено.
Opredeleno Kazablanka e na najj-dobro nivo v Pernik. Mekhana CHanovete predlaga priyatna obstanovka, Mekhana Geracite posledniya pt me odrakha malko, no ima v Pernik mesta za razpuskane opredeleno.

CooL
МнениеПуснато на: Нед Фев 25, 2007 10:51 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: Pernik The NaMe Of The GaMe!!!

Определено има местенца ,където да разпуснеш - Гераци , Чанове ,а също и приятни кафенца - Виенското , Зеленото , Ирландското и още много други....
Обаче това не важи за Петък или Събота вечер , защото не си ли си запазил местенце предварително - няма и да седнеш .... :x :x
Opredeleno ima mestenca ,kdeto da razpusnesh - Geraci , CHanove ,a sshho i priyatni kafenca - Vienskoto , Zelenoto , Irlandskoto i oshhe mnogo drugi....
Obache tova ne vazhi za Petk ili Sbota vecher , zashhoto ne si li si zapazil mestence predvaritelno - nyama i da sednesh .... :x :x

Idalgo
МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 11:55 am  Отговорете с цитат
Манияк

CooL написа:
Определено има местенца ,където да разпуснеш - Гераци , Чанове ,а също и приятни кафенца - Виенското , Зеленото , Ирландското и още много други....
Обаче това не важи за Петък или Събота вечер , защото не си ли си запазил местенце предварително - няма и да седнеш .... :x :x

Ми не е трудно да врътнеш едно телефонче и да си запазиш една масичка :wink: Аз лично се чувствам по спокоен ако си запазя местенце 2-3 дни преди това.Особено ако сте голяма група по добре да си направите резервация че... :wink:
CooL napisa:
Opredeleno ima mestenca ,kdeto da razpusnesh - Geraci , CHanove ,a sshho i priyatni kafenca - Vienskoto , Zelenoto , Irlandskoto i oshhe mnogo drugi....
Obache tova ne vazhi za Petk ili Sbota vecher , zashhoto ne si li si zapazil mestence predvaritelno - nyama i da sednesh .... :x :x

Mi ne e trudno da vrtnesh edno telefonche i da si zapazish edna masichka :wink: Az lichno se chuvstvam po spokoen ako si zapazya mestence 2-3 dni predi tova.Osobeno ako ste golyama grupa po dobre da si napravite rezervaciya che... :wink:

SOn1C
МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:51 am  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: Bulgaria, Pernik City, East Side.

това за мене е най доброто място за релаксация в Перник
-> http://www.restaurant-casablanca.eu/ (smile)
tova za mene e najj dobroto myasto za relaksaciya v Pernik
-> http://www.restaurant-casablanca.eu/ (smile)

петър
МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 8:49 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Местожителство: ПЕРНИК

да разпуснем се чува всяка петък и събота вечер >> има къде КАЗАБЛАНКА , МАРАКЕШ заповядайте
da razpusnem se chuva vsyaka petk i sbota vecher >> ima kde KAZABLANKA , MARAKESH zapovyadajjte

KristianPK
МнениеПуснато на: Нед Дек 02, 2007 11:51 am  Отговорете с цитат
Администратор

Местожителство: ПЕРНИК

Определено има много подходящи места за приятното прекарване в Перник. Вече избираш по повода и настроението какъв тип заведение ще посетиш - дали ще е кафе, клуб, кръчма, дискотека.... но определено има приятни места.
Opredeleno ima mnogo podkhodyashhi mesta za priyatnoto prekarvane v Pernik. Veche izbirash po povoda i nastroenieto kakv tip zavedenie shhe posetish - dali shhe e kafe, klub, krchma, diskoteka.... no opredeleno ima priyatni mesta.

sweetlady
МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 9:07 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Аз много харесвам механа"Кракра" макар, че там няма жива музика или пък DJ, но поне когато отидеш там с по-голяма компания можете да се чуете когато си приказвате. Място където да отидеш и да извесилиш едно хубаво в петък или събота вечер, според мен е р-т "Романтика".
Надявам се, да сте съгласни с моето мнение, а то е - много зависи от хората с които сме! (party)
Az mnogo kharesvam mekhana"Krakra" makar, che tam nyama zhiva muzika ili pk DJ, no pone kogato otidesh tam s po-golyama kompaniya mozhete da se chuete kogato si prikazvate. Myasto kdeto da otidesh i da izvesilish edno khubavo v petk ili sbota vecher, spored men e r-t "Romantika".
Nadyavam se, da ste sglasni s moeto mnenie, a to e - mnogo zavisi ot khorata s koito sme! (party)

marinags
МнениеПуснато на: Чет Яну 24, 2008 12:20 am  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Най-хубаво зав-ие е само "VALENTINO" - кв. Изток. А такива като -Казабланка, Лео и особенно Романтика никога вече не посещавам. Докато станеш да танцуваш , може и да ти вземат това, което си поръчал. Отвратителни са!
Najj-khubavo zav-ie e samo "VALENTINO" - kv. Iztok. A takiva kato -Kazablanka, Leo i osobenno Romantika nikoga veche ne poseshhavam. Dokato stanesh da tancuvash , mozhe i da ti vzemat tova, koeto si porchal. Otvratitelni sa!

Bebita
МнениеПуснато на: Съб Май 24, 2008 10:58 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: Pernik

Ако говорим за изисканост и добра обстановка мястото е ресторант-градина Казабланка.
Ako govorim za iziskanost i dobra obstanovka myastoto e restorant-gradina Kazablanka.

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2008 12:10 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: Pernik

Романтика ми харесва - там винаги се танцува и има настроение,обсляжването е малсо бавно,затова винаги си поръчвам накуп и следващата поръчка(smile)
Romantika mi kharesva - tam vinagi se tancuva i ima nastroenie,obslyazhvaneto e malso bavno,zatova vinagi si porchvam nakup i sledvashhata porchka(smile)

emyy
МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2008 7:54 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Зависи от момента – не можеш при различни поводи да ходиш в едно и също заведение.
- Да пия бира с приятели и да си говорим – предпочитам Джони бар или Мазето в блок Колош.
- Да хапна с приятели и да отпразнувам някакъв повод – е добре в Секвоя или Казабланка /зависи от това кой от компанията къде живее – в центъра или в кварталите да не ми се сърдят тези от Бела вода./
Да послушам яка музика и да пия бира с приятели /без да си говорим/ - Перту в кв. Изток.
Да обядвам и да не готвя вкъщи да пия хубаво вино с пица – естествено бих предпочела Рагаци.
Ако ми се пие кафе, чай или безалкохолно и трябва да се срещна с някого в центъра на града през деня бих предпочела – заведението след зеленото беше някакъв пъп ирландки или нещо такова. /защото сервират чая в чаши за чай, а не за кафе като почти навсякъде/.
За дискотеките трябва да ми препоръчате някоя защото от доста време не съм ходила на дискотека в Перник.
Е кухнята в Романтика е забележителна от към количество – качеството е добро.
В бизнес клуба също.
Преди време ми харесваше и кухнята в Никрас – скоро не съм ходила.
Та това е …..

P.S.
Да си говорим означава да се чуваме.
(smile)
Zavisi ot momenta – ne mozhesh pri razlichni povodi da khodish v edno i sshho zavedenie.
- Da piya bira s priyateli i da si govorim – predpochitam Dzhoni bar ili Mazeto v blok Kolosh.
- Da khapna s priyateli i da otpraznuvam nyakakv povod – e dobre v Sekvoya ili Kazablanka /zavisi ot tova kojj ot kompaniyata kde zhivee – v centra ili v kvartalite da ne mi se srdyat tezi ot Bela voda./
Da poslusham yaka muzika i da piya bira s priyateli /bez da si govorim/ - Pertu v kv. Iztok.
Da obyadvam i da ne gotvya vkshhi da piya khubavo vino s pica – estestveno bikh predpochela Ragaci.
Ako mi se pie kafe, chajj ili bezalkokholno i tryabva da se sreshhna s nyakogo v centra na grada prez denya bikh predpochela – zavedenieto sled zelenoto beshe nyakakv pp irlandki ili neshho takova. /zashhoto servirat chaya v chashi za chajj, a ne za kafe kato pochti navsyakde/.
Za diskotekite tryabva da mi preporchate nyakoya zashhoto ot dosta vreme ne sm khodila na diskoteka v Pernik.
E kukhnyata v Romantika e zabelezhitelna ot km kolichestvo – kachestvoto e dobro.
V biznes kluba sshho.
Predi vreme mi kharesvashe i kukhnyata v Nikras – skoro ne sm khodila.
Ta tova e …..

P.S.
Da si govorim oznachava da se chuvame.
(smile)

Miglen
МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2008 8:00 pm  Отговорете с цитат
Администратор

От сутрин до обяд в Перту е толкова тихо и спокойно че може кръстословици да решаваш.
Много добре обосновано мнение, честно казано не е възможно да има заведение номер 1, щото си има различни типове за различен повод.
Ot sutrin do obyad v Pertu e tolkova tikho i spokojjno che mozhe krstoslovici da reshavash.
Mnogo dobre obosnovano mnenie, chestno kazano ne e vzmozhno da ima zavedenie nomer 1, shhoto si ima razlichni tipove za razlichen povod.

rojba_pk
МнениеПуснато на: Чет Апр 23, 2009 6:43 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Р-т "ДВОРЕЦА" е мястото има и жива музика петък и събота може да си потанцуваш на воля,р-т "романтика" не го препоръчвам на никой 0 обслужване,0 забавление,сервитьорите лъжат в сметката а и храната не им е като едно време1!!
R-t "DVORECA" e myastoto ima i zhiva muzika petk i sbota mozhe da si potancuvash na volya,r-t "romantika" ne go preporchvam na nikojj 0 obsluzhvane,0 zabavlenie,servituorite lzhat v smetkata a i khranata ne im e kato edno vreme1!!

Покажи мнения от преди:   
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Следващата тема
Предишната тема
Страница 1 от 1
Перник форум  ~  Заведения и дискотеки

Създайте нова тема   Напишете отговор

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си