|
| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Спорт ~ Танци |
|
Пуснато на:
Сря Май 28, 2008 3:13 pm
|
|
|
Новопостъпил
Местожителство: pernik
|
|
Здравейте, защо към спорта не добавите и танците. С тях освен,че се раздвижваш, изработваш иделаната стойка, едновременно работиш за всички мусколи се и забавляваш. До скоро в нашия град нямаше къде да се науциш да танцуваш ако си над 17. пак и по-малък нямаше къде просто да се уциш само е така за собственото ти удовослтвие без да ставаш състезател. Сега вече има школа, в която всеки може да танцува и изуцава - Салса, Народни танци, латино танци, Ориенталски танци, Хип хоп и още няколко стила. Школата е в квартала ако някои се интересува нека пише на: tiana_pk@yahoo.com
Zdravejjte, zashho km sporta ne dobavite i tancite. S tyakh osven,che se razdvizhvash, izrabotvash idelanata stojjka, ednovremenno rabotish za vsichki muskoli se i zabavlyavash. Do skoro v nashiya grad nyamashe kde da se naucish da tancuvash ako si nad 17. pak i po-malk nyamashe kde prosto da se ucish samo e taka za sobstvenoto ti udovosltvie bez da stavash sstezatel. Sega veche ima shkola, v koyato vseki mozhe da tancuva i izucava - Salsa, Narodni tanci, latino tanci, Orientalski tanci, KHip khop i oshhe nyakolko stila. SHkolata e v kvartala ako nyakoi se interesuva neka pishe na: tiana_pk@yahoo.com |
_________________ Zdraveite, iskate li da tanzuvate? |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Май 28, 2008 7:55 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Това е страхотно, къде точно в кв. Изток се намира? Tova e strakhotno, kde tochno v kv. Iztok se namira? |
_________________ www.Miglen.com |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Май 31, 2008 1:00 pm
|
|
|
Почетен потребител
|
|
| tiana написа: | Здравейте, защо към спорта не добавите и танците. С тях освен,че се раздвижваш, изработваш иделаната стойка, едновременно работиш за всички мусколи се и забавляваш. До скоро в нашия град нямаше къде да се науциш да танцуваш ако си над 17. пак и по-малък нямаше къде просто да се уциш само е така за собственото ти удовослтвие без да ставаш състезател. Сега вече има школа, в която всеки може да танцува и изуцава - Салса, Народни танци, латино танци, Ориенталски танци, Хип хоп и още няколко стила. Школата е в квартала ако някои се интересува нека пише на: tiana_pk@yahoo.com |
Хубаво, ама
1. Не е хубаво никовете да се повтарят.
2. От къде това твърдение, че в Перник няма къде да се научиш да танцуваш? Нещо малко недостоверно ми звучи. И го казвам от гледната точка на човек, който преди точно 10 години е започнал да се занимава със спортни танци. Най-малкото трябва да се спомене клубът на Люси Янкова като голям и добре организиран, въпреки че аз самата не съм тренирала там.
А иначе това за школата е чудесно, но когато се прави реклама на нещо такова се уточнява мястото, ръководителя, броя на групите, по колко членове приема и от каква до каква възраст.
Миглене, съжалявам ако съм била рязка, но нямах друг начин, кфо да правя...
| tiana napisa: | Zdravejjte, zashho km sporta ne dobavite i tancite. S tyakh osven,che se razdvizhvash, izrabotvash idelanata stojjka, ednovremenno rabotish za vsichki muskoli se i zabavlyavash. Do skoro v nashiya grad nyamashe kde da se naucish da tancuvash ako si nad 17. pak i po-malk nyamashe kde prosto da se ucish samo e taka za sobstvenoto ti udovosltvie bez da stavash sstezatel. Sega veche ima shkola, v koyato vseki mozhe da tancuva i izucava - Salsa, Narodni tanci, latino tanci, Orientalski tanci, KHip khop i oshhe nyakolko stila. SHkolata e v kvartala ako nyakoi se interesuva neka pishe na: tiana_pk@yahoo.com |
KHubavo, ama
1. Ne e khubavo nikovete da se povtaryat.
2. Ot kde tova tvrdenie, che v Pernik nyama kde da se nauchish da tancuvash? Neshho malko nedostoverno mi zvuchi. I go kazvam ot glednata tochka na chovek, kojjto predi tochno 10 godini e zapochnal da se zanimava ss sportni tanci. Najj-malkoto tryabva da se spomene klubt na Lyusi YAnkova kato golyam i dobre organiziran, vpreki che az samata ne sm trenirala tam.
A inache tova za shkolata e chudesno, no kogato se pravi reklama na neshho takova se utochnyava myastoto, rkovoditelya, broya na grupite, po kolko chlenove priema i ot kakva do kakva vzrast.
Miglene, szhalyavam ako sm bila ryazka, no nyamakh drug nachin, kfo da pravya...  |
_________________ ... ти не разбра, че и сред хиляди парчета огледални вятърът не може да се отрази... |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Съб Май 31, 2008 2:25 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Аз пък си помислих че си ти пуснала темата.
Пък и това може да не е реклама а просто доволна танцьорка Az pk si pomislikh che si ti pusnala temata.
Pk i tova mozhe da ne e reklama a prosto dovolna tancuorka  |
_________________ www.Miglen.com |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Вто Юни 10, 2008 1:18 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
и на мен ми се танцува но не ми се ходи в квартала а и трудно мога да се нарека дори и начинаеща защото не съм ходила никога на танци звучи интересно i na men mi se tancuva no ne mi se khodi v kvartala a i trudno moga da se nareka dori i nachinaeshha zashhoto ne sm khodila nikoga na tanci zvuchi interesno |
_________________ rrrrrrrrrr |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Юни 11, 2008 12:09 pm
|
|
|
Манияк
|
|
| tiana написа: | Сега вече има школа, в която всеки може да танцува и изуцава - Салса, Народни танци, латино танци, Ориенталски танци, Хип хоп и още няколко стила. Школата е в квартала ако някои се интересува нека пише на: tiana_pk@yahoo.com |
До тук разбрах...
Но всички тези танци в коя зала се танцуват. Освен това за всеки танц предполагам, че има определени дни малко повече инфо няма да навреди...
Не ми се пише на горния адрес все още не искам да се ангажирам с посещение.
| tiana napisa: | Sega veche ima shkola, v koyato vseki mozhe da tancuva i izucava - Salsa, Narodni tanci, latino tanci, Orientalski tanci, KHip khop i oshhe nyakolko stila. SHkolata e v kvartala ako nyakoi se interesuva neka pishe na: tiana_pk@yahoo.com |
Do tuk razbrakh...
No vsichki tezi tanci v koya zala se tancuvat. Osven tova za vseki tanc predpolagam, che ima opredeleni dni malko poveche info nyama da navredi...
Ne mi se pishe na gorniya adres vse oshhe ne iskam da se angazhiram s poseshhenie. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Яну 04, 2010 1:19 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Zdraveite na vsi4ki!Za 6tastie v Pernik ima kade da se tancuva.Za vsi4ki jelae6ti da se zanimavat sas sportni tanci raboti klub po sportni tanci "Nadejda".Mojete da se zanimavate v grupa ili individualno-vapros na izbor.Kluba razpolaga sas zali v Mladejkite domove v Mo6ino i v centara,kakto i v OU"Sveti Ivan Rilski".
Na vsi4ki,koito imat o6te vaprosi 6te otgovorim.Vaprosite si zadavaite na e-mail:nadegda2001@abv.bg Zdraveite na vsi4ki!Za 6tastie v Pernik ima kade da se tancuva.Za vsi4ki jelae6ti da se zanimavat sas sportni tanci raboti klub po sportni tanci "Nadejda".Mojete da se zanimavate v grupa ili individualno-vapros na izbor.Kluba razpolaga sas zali v Mladejkite domove v Mo6ino i v centara,kakto i v OU"Sveti Ivan Rilski".
Na vsi4ki,koito imat o6te vaprosi 6te otgovorim.Vaprosite si zadavaite na e-mail:nadegda2001@abv.bg |
|
|
 |
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|