Създайте нова тема   Напишете отговор

Автор Съобщение
Перник форум  ~  Техническа информация  ~  Моргите в Перник
Slayer`
МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 3:55 pm  Отговорете с цитат

Местожителство: Перник

Тъй като не знам къде точно се намират моргите в Перник :oops: (не вярвам да са много) ще ви помоля да се направи един списък с точните адреси и телефони на моргите...мисля ,че ще е много полезна тема

пп Не знам дали темата е за "Сервиз",ако не е ,ще помоля някой да я премести....
Tjj kato ne znam kde tochno se namirat morgite v Pernik :oops: (ne vyarvam da sa mnogo) shhe vi pomolya da se napravi edin spisk s tochnite adresi i telefoni na morgite...mislya ,che shhe e mnogo polezna tema

pp Ne znam dali temata e za "Serviz",ako ne e ,shhe pomolya nyakojj da ya premesti....

Idalgo
МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 3:59 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Ми аз се сещам за тази на излизане от Перник посока Радомир,мисля че работи с "Булинс",гледам има доста коли,но частите са почти на цената на нови :wink:
Mi az se seshham za tazi na izlizane ot Pernik posoka Radomir,mislya che raboti s "Bulins",gledam ima dosta koli,no chastite sa pochti na cenata na novi :wink:

Даскала™
МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 6:25 pm  Отговорете с цитат

Даскалово до Пектин - морга "При Бобето" :lol:
Daskalovo do Pektin - morga "Pri Bobeto" :lol:

MrX
МнениеПуснато на: Сря Апр 18, 2007 7:54 pm  Отговорете с цитат
Манияк

моргата на колелото на изхода за Брезник,някъде в кв."Ралица"(старата митница) иимало някаква нова,кв."Цръква" (без да се засягате :wink: ) Данчо-италиански коли иииии на "шел м/у Тева и Мошино" набира скорост някаква
morgata na koleloto na izkhoda za Breznik,nyakde v kv."Ralica"(starata mitnica) iimalo nyakakva nova,kv."Crkva" (bez da se zasyagate :wink: ) Dancho-italianski koli iiiii na "shel m/u Teva i Moshino" nabira skorost nyakakva

topper
МнениеПуснато на: Пон Апр 30, 2007 9:09 am  Отговорете с цитат
Манияк

Местожителство: PERNIK

има една над полицията за мен тя е най-добрата в перник,ниски цени и докато ти намерят частта може да пиеш кафе в заведението на моргата
ima edna nad policiyata za men tya e najj-dobrata v pernik,niski ceni i dokato ti nameryat chastta mozhe da piesh kafe v zavedenieto na morgata

ivantcho
МнениеПуснато на: Пон Апр 30, 2007 7:41 pm  Отговорете с цитат
Манияк

MrX написа:
моргата на колелото на изхода за Брезник,някъде в кв."Ралица"(старата митница) иимало някаква нова...

topper написа:
има една над полицията...
Това "над полицията" и "на колелото на изхода за Брезник" със сигурност е една и съща :roll:

Морга "Боби", Църква, посока Студена, веднага след центъра, пряката срещу "Джони бар"

Морга "Дани", Църква, посока Студена, веднага след стопанството отляво, 98% италиански коли

Морга "Каменина", Каменина, Софийско шосе, посока Радомир, веднага след старата митница наляво

Морга "Колелото", Клепало, до бензиностанцията на изхода за Брезник

Морга "Тева", Тева, преди Шел-Перник посока Перник, отдясно. По-скоро пункт за вторични суровини, но има и доста коли.

Морга "Булинс", Бела вода, след разклона за Батановци, посока Радомир, отдясно

Морга в Драгичево. Зад спирката на светофара, посока София, между автокъщите.
MrX napisa:
morgata na koleloto na izkhoda za Breznik,nyakde v kv."Ralica"(starata mitnica) iimalo nyakakva nova...

topper napisa:
ima edna nad policiyata...
Tova "nad policiyata" i "na koleloto na izkhoda za Breznik" ss sigurnost e edna i sshha :roll:

Morga "Bobi", Crkva, posoka Studena, vednaga sled centra, pryakata sreshhu "Dzhoni bar"

Morga "Dani", Crkva, posoka Studena, vednaga sled stopanstvoto otlyavo, 98% italianski koli

Morga "Kamenina", Kamenina, Sofijjsko shose, posoka Radomir, vednaga sled starata mitnica nalyavo

Morga "Koleloto", Klepalo, do benzinostanciyata na izkhoda za Breznik

Morga "Teva", Teva, predi SHel-Pernik posoka Pernik, otdyasno. Po-skoro punkt za vtorichni surovini, no ima i dosta koli.

Morga "Bulins", Bela voda, sled razklona za Batanovci, posoka Radomir, otdyasno

Morga v Dragichevo. Zad spirkata na svetofara, posoka Sofiya, mezhdu avtokshhite.

BORA
МнениеПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:35 pm  Отговорете с цитат
Манияк

има една много скришна ,на Мошино пътя за теца преди църквата от ляво в уличката,но там частите са за коли след 99г,
ima edna mnogo skrishna ,na Moshino ptya za teca predi crkvata ot lyavo v ulichkata,no tam chastite sa za koli sled 99g,

MoToRiSTa
МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 5:39 pm  Отговорете с цитат
Манияк

на мошино тая скришната нали знаете че дори да няма нещо ще се намери все пак на кои еморгата ...
na moshino taya skrishnata nali znaete che dori da nyama neshho shhe se nameri vse pak na koi emorgata ...

kaiser666
МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 12:10 am  Отговорете с цитат
Активен

topper написа:
има една над полицията за мен тя е най-добрата в перник,ниски цени и докато ти намерят частта може да пиеш кафе в заведението на моргата

Бате там нема какво да чакаш да ти намират част направо ти я дават много съм доволен,а за тая посока радомир не ми се говори :wink:
topper napisa:
ima edna nad policiyata za men tya e najj-dobrata v pernik,niski ceni i dokato ti nameryat chastta mozhe da piesh kafe v zavedenieto na morgata

Bate tam nema kakvo da chakash da ti namirat chast napravo ti ya davat mnogo sm dovolen,a za taya posoka radomir ne mi se govori :wink:

iv4o_3774
МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 11:34 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: перник

само не ходете в моргата при шел между тева и мошино там ако могат ще забогатеят от една гаика нема такива алчни мизерни търговци.лично аз съм доволен от автоморгата при главния ход на стомана посока към перник
samo ne khodete v morgata pri shel mezhdu teva i moshino tam ako mogat shhe zabogateyat ot edna gaika nema takiva alchni mizerni trgovci.lichno az sm dovolen ot avtomorgata pri glavniya khod na stomana posoka km pernik

mari0
МнениеПуснато на: Пет Яну 01, 2010 4:28 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Аз знам една само за мерцедес намирасе кв.Калкас СБА-съюз на българските автомобилисти над КАТ регистрацийте имат всичко за мерцедес коли,джипове ,бусове и камиони телефонът им е 0876 438 583 преди тях пак в калкас има една друга там има табела и пише авточасти но човека е меко казано некоректно аз несъм от перник купих едно турбо от моргата в калкас но не на СБА-то а тази в началото на клакас турбото беше прецакано не ми върна парите пък и няма почти нищо даде ми някакво рециклирано за 1100 лева и то неставаше за нищо
Моргата на СБА само за мерцедес-коректно отношение цената беше 3 пъти по малко и вече 3та година карам с тяхното турбо и с още много части закупени от тях-0876 438 583
Az znam edna samo za mercedes namirase kv.Kalkas SBA-syuz na blgarskite avtomobilisti nad KAT registracijjte imat vsichko za mercedes koli,dzhipove ,busove i kamioni telefont im e 0876 438 583 predi tyakh pak v kalkas ima edna druga tam ima tabela i pishe avtochasti no choveka e meko kazano nekorektno az nesm ot pernik kupikh edno turbo ot morgata v kalkas no ne na SBA-to a tazi v nachaloto na klakas turboto beshe precakano ne mi vrna parite pk i nyama pochti nishho dade mi nyakakvo reciklirano za 1100 leva i to nestavashe za nishho
Morgata na SBA samo za mercedes-korektno otnoshenie cenata beshe 3 pti po malko i veche 3ta godina karam s tyakhnoto turbo i s oshhe mnogo chasti zakupeni ot tyakh-0876 438 583

svruhnadaren
МнениеПуснато на: Нед Фев 07, 2010 2:23 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Не съм подозирал колко морги имаме в малкия ни град(sad)
Ne sm podoziral kolko morgi imame v malkiya ni grad(sad)

Покажи мнения от преди:   
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Следващата тема
Предишната тема
Страница 1 от 1
Перник форум  ~  Техническа информация

Създайте нова тема   Напишете отговор

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си