Създайте нова тема   Напишете отговор

Автор Съобщение
Перник форум  ~  Техническа информация  ~  Мнения и впечатления от Опел Астра 1.4
Idalgo
МнениеПуснато на: Съб Ное 24, 2007 7:53 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Местожителство: Перник

Я някой да сподели мнение и впечатление от този автомобил :roll: още не съм сигурен с кои от всичките мотори е, но предполагам че е с 82-та коня (C14SE)
YA nyakojj da spodeli mnenie i vpechatlenie ot tozi avtomobil :roll: oshhe ne sm siguren s koi ot vsichkite motori e, no predpolagam che e s 82-ta konya (C14SE)

Metko
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 12:19 am  Отговорете с цитат

Ами никога не съм има поглед над по малките мотори ,но ако е екотек е пълен боклук повече разход по малко вървеж според мен за същите пари +- 500лв може да се вземе 1.6 16в 101к.с. което е едно исключително добро решение спрямо астра от към части , вървеж,разход предлага се и със ГСИ оптичен пакет (wink)
Ami nikoga ne sm ima pogled nad po malkite motori ,no ako e ekotek e plen bokluk poveche razkhod po malko vrvezh spored men za sshhite pari +- 500lv mozhe da se vzeme 1.6 16v 101k.s. koeto e edno isklyuchitelno dobro reshenie spryamo astra ot km chasti , vrvezh,razkhod predlaga se i ss GSI optichen paket (wink)

MARTI ALFAMEN
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:00 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: PK

Аз имам ASTRA 1.4 и мога да кажа 4е е един много икомоми4ен автомобил хар4и ми около 5.5-6 на100 варвежа му е среден а возията много добра за кола от този клас
Az imam ASTRA 1.4 i moga da kazha 4e e edin mnogo ikomomi4en avtomobil khar4i mi okolo 5.5-6 na100 varvezha mu e sreden a voziyata mnogo dobra za kola ot tozi klas

Idalgo
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:31 pm  Отговорете с цитат
Манияк

MARTI ALFAMEN написа:
Аз имам ASTRA 1.4 и мога да кажа 4е е един много икомоми4ен автомобил хар4и ми около 5.5-6 на100 варвежа му е среден а возията много добра за кола от този клас

С кой по точно мотор е твоята Астра ? че има няколко разновидности на 1.4 :? И някакви по сериозни ремонти правил ли си ? :roll:
MARTI ALFAMEN napisa:
Az imam ASTRA 1.4 i moga da kazha 4e e edin mnogo ikomomi4en avtomobil khar4i mi okolo 5.5-6 na100 varvezha mu e sreden a voziyata mnogo dobra za kola ot tozi klas

S kojj po tochno motor e tvoyata Astra ? che ima nyakolko raznovidnosti na 1.4 :? I nyakakvi po seriozni remonti pravil li si ? :roll:

MARTI ALFAMEN
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 9:21 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

1.4 mono мисля 4е е 75hp до тука сам сменил 2 карета и си остана за сега поблема на опела раждата.
1.4 mono mislya 4e e 75hp do tuka sam smenil 2 kareta i si ostana za sega poblema na opela razhdata.

MARTI ALFAMEN
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 9:23 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

а знаесх ли за6то опела е толкожа барз :?: за6тото го гони раждата. :wink:
a znaeskh li za6to opela e tolkozha barz :?: za6toto go goni razhdata. :wink:

Miglen
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:11 pm  Отговорете с цитат
Администратор

MARTI ALFAMEN написа:
за6тото го гони раждата. :wink:

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 [smilie=f_icon_lol.gif] [smilie=f_wohow.gif] :lol:
Честно казано слушал съм доста приказки за опелите и че много ръждясват.
MARTI ALFAMEN napisa:
za6toto go goni razhdata. :wink:

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 [smilie=f_icon_lol.gif] [smilie=f_wohow.gif] :lol:
CHestno kazano slushal sm dosta prikazki za opelite i che mnogo rzhdyasvat.

Idalgo
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:22 pm  Отговорете с цитат
Манияк

Колата е `97-ма година, една от последните Астри Ф, при тях хроничният проблем "ръжда" е сведен до минимум, последните Астри от този тип са със съвсем друга антикорозионна защита :wink:
Kolata e `97-ma godina, edna ot poslednite Astri F, pri tyakh khronichniyat problem "rzhda" e sveden do minimum, poslednite Astri ot tozi tip sa ss svsem druga antikorozionna zashhita :wink:

MARTI ALFAMEN
МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 10:38 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

на пално сам сагласен опелите след 95г са много по здрави на ламарина , а от по старите calibrata е наи устои4ива на корозиа.
na palno sam saglasen opelite sled 95g sa mnogo po zdravi na lamarina , a ot po starite calibrata e nai ustoi4iva na korozia.

koki_boi1976
МнениеПуснато на: Пет Мар 12, 2010 7:11 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: В.Търново

аз също сам много доволен от автомобила.единствения проблем беше че смених разпр.вал,защото блокира от калпава италианска подръжка.интересното беше че не посрещна клапани,а всички твърдяха ,че 1.4 мотора посреща.
az sshho sam mnogo dovolen ot avtomobila.edinstveniya problem beshe che smenikh razpr.val,zashhoto blokira ot kalpava italianska podrzhka.interesnoto beshe che ne posreshhna klapani,a vsichki tvrdyakha ,che 1.4 motora posreshha.

Покажи мнения от преди:   
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Следващата тема
Предишната тема
Страница 1 от 1
Перник форум  ~  Техническа информация

Създайте нова тема   Напишете отговор

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си