| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Спорт ~ Отново за аматьорския футбол - до всички играещи! |
|
Пуснато на:
Съб Сеп 06, 2008 9:24 pm
|
|
|
Манияк
Местожителство: STEFANOVO
|
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
otnovo ni porqzaha-kam nestandartnite iziskvaniq na fut.sajuz se dobaviha:zadaljitelna sablekalnq,zadaljitelno i praktikuva6t lekar na otbora/a ne feld6er,sestra ili drug tip medicinsko obrazovanie/,darveni strani4ni kol4eta visoki 1.50/merqt gi/za6toto nqkoj nedobre vijda6t moje da se spane v tqh/naj-ve4e sadiite,koito za 150 lv dosta nedovijdat/DOKOGA 6TE NI SE NALAGAT TAPI USLOVIQ I 6TE GI TARPIME?!a kak e pri vas s prostotiite? PISHI NA KIRILICA!
otnovo ni porqzaha-kam nestandartnite iziskvaniq na fut.sajuz se dobaviha:zadaljitelna sablekalnq,zadaljitelno i praktikuva6t lekar na otbora/a ne feld6er,sestra ili drug tip medicinsko obrazovanie/,darveni strani4ni kol4eta visoki 1.50/merqt gi/za6toto nqkoj nedobre vijda6t moje da se spane v tqh/naj-ve4e sadiite,koito za 150 lv dosta nedovijdat/DOKOGA 6TE NI SE NALAGAT TAPI USLOVIQ I 6TE GI TARPIME?!a kak e pri vas s prostotiite? |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Сеп 08, 2008 1:59 pm
|
|
|
Манияк
|
|
    СОРИ ЗА ЛАТИНИЦАТА,НО ВСЕ О6ТЕ САМ НОВАК В НЕТ-А,ТО И МАЙ СИ МИ ЛИ4И ДОСТА
    SORI ZA LATINICATA,NO VSE O6TE SAM NOVAK V NET-A,TO I MAJJ SI MI LI4I DOSTA |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Сеп 08, 2008 2:04 pm
|
|
|
Манияк
|
|
  А ПАК И ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ,4Е НЕ Е ЯРДЗИЛОВЦИ ЕДИНСТВЕНОТО СЕЛО С НЕТ!     
  A PAK I TRYABVA DA SE ZNAE,4E NE E YARDZILOVCI EDINSTVENOTO SELO S NET!       |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Сеп 08, 2008 3:06 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: Перник
|
|
Хаха, сега ако пуснеш и Shift-a или натиснеш веднъж Caps Lock-a може и да спрат всички букви да са големи. KHakha, sega ako pusnesh i Shift-a ili natisnesh vednzh Caps Lock-a mozhe i da sprat vsichki bukvi da sa golemi. |
_________________ www.Miglen.com |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Сеп 08, 2008 9:54 pm
|
|
|
Манияк
|
|
8)abe ne mi obqsnqvaj kak da si napravq bukvite malki,ami kaji kak da si ousna kirilicata!!!!!/ajde sega pak ha-ha-ha!   8)abe ne mi obqsnqvaj kak da si napravq bukvite malki,ami kaji kak da si ousna kirilicata!!!!!/ajde sega pak ha-ha-ha!    |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Сеп 08, 2008 11:32 pm
|
|
|
Администратор
Местожителство: ПЕРНИК
|
|
| irenavel1 написа: | 8)abe ne mi obqsnqvaj kak da si napravq bukvite malki,ami kaji kak da si ousna kirilicata!!!!!/ajde sega pak ha-ha-ha!   |
Долу при часовника имаш Lamguage bar от там, ако нямаш си инсталирай Flex Type, защото форума май няма кирилизатор още
| irenavel1 napisa: | 8)abe ne mi obqsnqvaj kak da si napravq bukvite malki,ami kaji kak da si ousna kirilicata!!!!!/ajde sega pak ha-ha-ha!   |
Dolu pri chasovnika imash Lamguage bar ot tam, ako nyamash si instalirajj Flex Type, zashhoto foruma majj nyama kirilizator oshhe  |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Вто Сеп 09, 2008 3:28 pm
|
|
|
Манияк
|
|
DA AMA PRI MEN SE VKLJU4VA NQKVA PR."SWITSH TYPE 1.5 I SLED TOVA NE PRAVQ NI6TO! DA AMA PRI MEN SE VKLJU4VA NQKVA PR."SWITSH TYPE 1.5 I SLED TOVA NE PRAVQ NI6TO! |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Дек 31, 2008 3:04 pm
|
|
|
Активен
|
|
Абе мАн ти си мега индянец. Най-ми е интересно как успя да включиш компютъра и да влезнеш в нета Abe mAn ti si mega indyanec. Najj-mi e interesno kak uspya da vklyuchish kompyutra i da vleznesh v neta  |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Сря Дек 31, 2008 5:10 pm
|
|
|
Манияк
|
|
БАТЕНЦЕ,МА ТВА БЕШЕ ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ...СА ДАЛЕЧ НЕ Е ТАКА...хапнах доста материал...ае,да ви е честита новата 2009 и да е по-добра от предишната... BATENCE,MA TVA BESHE PREDI DOSTA VREME...SA DALECH NE E TAKA...khapnakh dosta material...ae,da vi e chestita novata 2009 i da e po-dobra ot predishnata... |
_________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN |
|
|
|
|
 |
|