Създайте нова тема   Напишете отговор

Автор Съобщение
Перник форум  ~  Градски въпроси  ~  пътища
feti78
МнениеПуснато на: Вто Яну 06, 2009 11:44 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: pernik

Здравейте!Аз имам едно предложение-всички който са недоволни от състоянието на вътрешната магистрала която не се почиства през зимният период да вземем и да съберем малко парички да подпомогнем фирмата която отговаря за поддъжката на пътя,защото аз не мога да проумея в този град чисти ли някой някога и кой изобщо само си прибира парите в джоба и дотам.Ами изобщо има ли и кмет в този град?(talk)(laugh)
Zdravejjte!Az imam edno predlozhenie-vsichki kojjto sa nedovolni ot sstoyanieto na vtreshnata magistrala koyato ne se pochistva prez zimniyat period da vzemem i da sberem malko parichki da podpomognem firmata koyato otgovarya za poddzhkata na ptya,zashhoto az ne moga da proumeya v tozi grad chisti li nyakojj nyakoga i kojj izobshho samo si pribira parite v dzhoba i dotam.Ami izobshho ima li i kmet v tozi grad?(talk)(laugh)

ruchimimi
МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2009 11:36 am  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Местожителство: PERNIK

Не съм много съгласен с теб вчера пътя беше насипан със сол и на обяд пътя беше на асфалт!!!(wink)
Ne sm mnogo sglasen s teb vchera ptya beshe nasipan ss sol i na obyad ptya beshe na asfalt!!!(wink)

feti78
МнениеПуснато на: Сря Яну 07, 2009 11:09 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Е да,но вчера а когато падна снега?В София чисто <на влизане в Перник и в самият град беше голям Ад!За това говоря че разликата е огромна на разстояние 25км.Защо?НИе не сме хора ли?
E da,no vchera a kogato padna snega?V Sofiya chisto <na vlizane v Pernik i v samiyat grad beshe golyam Ad!Za tova govorya che razlikata e ogromna na razstoyanie 25km.Zashho?NIe ne sme khora li?

mimo_84_
МнениеПуснато на: Пон Дек 21, 2009 9:09 pm  Отговорете с цитат
Новопостъпил

здравеите направо сам възмутен от зимната подржка на пътищата аз сам от пернишко и е нещо ад да се патува с кола минават да хвърлят уж луга но то си е само пясак и седно нищо тои си седи от горе
единствено еопесачено до батановци а на там непомислено
zdraveite napravo sam vzmuten ot zimnata podrzhka na ptishhata az sam ot pernishko i e neshho ad da se patuva s kola minavat da khvrlyat uzh luga no to si e samo pyasak i sedno nishho toi si sedi ot gore
edinstveno eopesacheno do batanovci a na tam nepomisleno

feti78
МнениеПуснато на: Сря Дек 23, 2009 12:20 am  Отговорете с цитат
Новопостъпил

Дааа,ние страдаме,а не тези който би трябвало да са отговорни за безопастността на хората по пътищата и нa пешеходците,защото вчера от Мошино до центъра с количката ми "танцувахме" и се молех хората да пресичат на определени за тях места,защото няма спиране на такъв път,но нали си имаме кметица,тя милата ще оправи нещата(laugh) (laugh)
Daaa,nie stradame,a ne tezi kojjto bi tryabvalo da sa otgovorni za bezopastnostta na khorata po ptishhata i na peshekhodcite,zashhoto vchera ot Moshino do centra s kolichkata mi "tancuvakhme" i se molekh khorata da presichat na opredeleni za tyakh mesta,zashhoto nyama spirane na takv pt,no nali si imame kmetica,tya milata shhe opravi neshhata(laugh) (laugh)

Покажи мнения от преди:   
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа

Следващата тема
Предишната тема
Страница 1 от 1
Перник форум  ~  Градски въпроси

Създайте нова тема   Напишете отговор

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си