|
| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Заведения и дискотеки ~ КЛУБ НА МАЙСТОРА - кв. Изток |
|
Пуснато на:
Вто Фев 17, 2009 2:00 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Не посещавайте заведението за бързо хранене " Клуб на майстора " в квартал Изток в Мал Мук. Да спрем да храним, тези, които трябва да хранят Нас. Кухнята е блажна, солена, стара. Често храната е недосварена, недопечена, с прекалено много подправки. Киселините и раздразнения стомах не Ви мърдат. Цените са високи, като ги съотнасяме към качеството на приготвената храна.Каквото и да кажете тук, като оправдание, знайте че клиента го интересува крайния резултат. Ne poseshhavajjte zavedenieto za brzo khranene " Klub na majjstora " v kvartal Iztok v Mal Muk. Da sprem da khranim, tezi, koito tryabva da khranyat Nas. Kukhnyata e blazhna, solena, stara. CHesto khranata e nedosvarena, nedopechena, s prekaleno mnogo podpravki. Kiselinite i razdrazneniya stomakh ne Vi mrdat. Cenite sa visoki, kato gi sotnasyame km kachestvoto na prigotvenata khrana.Kakvoto i da kazhete tuk, kato opravdanie, znajjte che klienta go interesuva krajjniya rezultat. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Фев 19, 2009 2:57 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
И ас съм обядвал там скъпо и не е вкусно.Трябва да се смени готвача...и заведението ще е пълно. I as sm obyadval tam skpo i ne e vkusno.Tryabva da se smeni gotvacha...i zavedenieto shhe e plno. |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Вто Дек 08, 2009 5:58 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Незнам, защо толкова не ви харесва "Клуб на майстора", аз лично харесвам много от нещата които пердлагат. Не съм хапвала в самото заведение, но редовно си поръчвам за вкъщи (редовно имам в предвид 2 - 3 пъти месечно). Даже когато имам гости взимам някои неща от там като например: пилешки хапки, панирани топени сиренца, панирани кашкавалчета, пилешко филе със сусам и още някои други нещица, за които ако ги приготвям вкъщи ще ми отнеме много отвремето което и без това не ми сига . Neznam, zashho tolkova ne vi kharesva "Klub na majjstora", az lichno kharesvam mnogo ot neshhata koito perdlagat. Ne sm khapvala v samoto zavedenie, no redovno si porchvam za vkshhi (redovno imam v predvid 2 - 3 pti mesechno). Dazhe kogato imam gosti vzimam nyakoi neshha ot tam kato naprimer: pileshki khapki, panirani topeni sirenca, panirani kashkavalcheta, pileshko file ss susam i oshhe nyakoi drugi neshhica, za koito ako gi prigotvyam vkshhi shhe mi otneme mnogo otvremeto koeto i bez tova ne mi siga . |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Чет Фев 25, 2010 4:54 pm
|
|
|
Новопостъпил
Местожителство: Pernik
|
|
Кой ли те е учил да се изказваш така? Да не си близала кухнята по плочките и уредите, че толкова блажна и солена я почувства! Ти май си от конкуренцията или някой пък те е подучил да сееш размисли из форумите. От такива като теб, перничани станахме нарицателно. Жалко ... Kojj li te e uchil da se izkazvash taka? Da ne si blizala kukhnyata po plochkite i uredite, che tolkova blazhna i solena ya pochuvstva! Ti majj si ot konkurenciyata ili nyakojj pk te e poduchil da seesh razmisli iz forumite. Ot takiva kato teb, pernichani stanakhme naricatelno. ZHalko ... |
|
|
 |
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|