|
| Автор |
Съобщение |
| Перник форум ~ Работа, фирми и услуги ~ Сервиза в Технополис |
|
Пуснато на:
Пет Фев 20, 2009 1:37 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
Iskam da privetstvam vsichki izmameni i izlagani grajdani da napishat po neshto tuk, za da bade qsno na vsichki,koito vse oshte ne sa potarpevshi da ne hodqt i da zakasvat s g-n Fishev- izmamnika i negovite "kompetentni" podchineni!
Az go zakasah s tozi gospodin kato mu otnesoh za emont bqla tehnika i meseci nared ne mi beshe opraveno,vsi4ki vav serviza me lajeha dnes,utre i nqma problem nie shte vi zvannem po telefona kogato e gotovo i nikoga nikoi ne mi se obajdashe! Nakraq vidqh 4e s malumni hora ne mojesh da se razberesh i se otkazah voobshte da go tarsq i se naloji ili da mu podar razvalenata texnika ili da si q tarsq po drug na4in,za tova sled meseci razpravii si tarsq pravata po sadeben pat.
Pisha tuk za vsi4ki vas grajdanite na grad pernik,za da vi predopredq 4e s takiva mishoci nqma smisal da zakasvate,az napravih tazi greshka, za tova ne q pravete i vie!!! Iskam da privetstvam vsichki izmameni i izlagani grajdani da napishat po neshto tuk, za da bade qsno na vsichki,koito vse oshte ne sa potarpevshi da ne hodqt i da zakasvat s g-n Fishev- izmamnika i negovite "kompetentni" podchineni!
Az go zakasah s tozi gospodin kato mu otnesoh za emont bqla tehnika i meseci nared ne mi beshe opraveno,vsi4ki vav serviza me lajeha dnes,utre i nqma problem nie shte vi zvannem po telefona kogato e gotovo i nikoga nikoi ne mi se obajdashe! Nakraq vidqh 4e s malumni hora ne mojesh da se razberesh i se otkazah voobshte da go tarsq i se naloji ili da mu podar razvalenata texnika ili da si q tarsq po drug na4in,za tova sled meseci razpravii si tarsq pravata po sadeben pat.
Pisha tuk za vsi4ki vas grajdanite na grad pernik,za da vi predopredq 4e s takiva mishoci nqma smisal da zakasvate,az napravih tazi greshka, za tova ne q pravete i vie!!! |
|
|
 |
|
Пуснато на:
Пон Мар 09, 2009 3:51 pm
|
|
|
Новопостъпил
|
|
аз на тфа копел*е щтях главата да му откъсна ... 1м 4аках да ми оправи СД-то и накрая го смени оба4е пак беше развалено ... и пак го смени ама го сменяше след като съм викал полиция.. крещял съм и т.н аз съм на 19 и се пак се дървеше (преди 3г.) обаче като отиде баща ми или някой приятел и връща всичко...
имаше еедин моторист дойде един път като бях там и му даде срок 20мин да му оправи двд-то което от доста време седеше и след 20мин доиде и си зе двд-то..
имаше също и един друг с джип дето беше паркирал на 2м от вратата му върху полянката за ТВ-то му и си зе телевизора .. влизам аз и гледам фишката седи сдухан а му викат .. и ония тъпите лелки дето пишат с 1 пръст на клавятурата оправят документи за тв-то..
стресни го малко az na tfa kopel*e shhtyakh glavata da mu otksna ... 1m 4akakh da mi opravi SD-to i nakraya go smeni oba4e pak beshe razvaleno ... i pak go smeni ama go smenyashe sled kato sm vikal policiya.. kreshhyal sm i t.n az sm na 19 i se pak se drveshe (predi 3g.) obache kato otide bashha mi ili nyakojj priyatel i vrshha vsichko...
imashe eedin motorist dojjde edin pt kato byakh tam i mu dade srok 20min da mu opravi dvd-to koeto ot dosta vreme sedeshe i sled 20min doide i si ze dvd-to..
imashe sshho i edin drug s dzhip deto beshe parkiral na 2m ot vratata mu vrkhu polyankata za TV-to mu i si ze televizora .. vlizam az i gledam fishkata sedi sdukhan a mu vikat .. i oniya tpite lelki deto pishat s 1 prst na klavyaturata opravyat dokumenti za tv-to..
stresni go malko  |
|
|
 |
|
|
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|